Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για την κοπή της πίτας

Με μεγάλη επιτυχία και μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο ξενοδοχείο «Ερμής» η κοπή πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Σύρου.

Ήταν μια εκδήλωση που έκανε τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας να επιστρέψει κοντά στο αγαπημένο του κόμμα και να δώσει το σύνθημα, πως όποτε κι αν γίνουν εκλογές, θα είμαστε οι νικητές.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και δύο υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος, Ο βουλευτής Κυκλάδων και αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών Γιάννης Βρούτσης και ο βουλευτής Λασιθίου και τομεάρχης Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης. Δύο στελέχη μέσα από το νέο αίμα της ΝΔ που υπόσχονται πολλά για το μέλλον και θα αποτελέσουν πυλώνες του κόμματος όταν επιστρέψει στη διακυβέρνηση της χώρας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη πολλά στελέχη του κόμματος όπως οι Χρήστος Κασαλιάς, Ευάγγελος Ρέντζιος, Δημήτρης Νικολιάς, Νάκης Καραγιώργης, Νίκος Πουλιού καθώς και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μάρκος Δαδάος και Κώστας Κουκάς.

Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στον πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης Γιώργο Αρτέμη, όσο και στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. για την επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσαν.
















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου